Transparent
Inloggen
Sluiten

Vilhena open voor nieuw contract: ik wil eerst hier een paar jaar spelen

2 mei 2012 18:31

Tonny Trindade de Vilhena verkoos enige tijd geleden een contract bij Feyenoord boven een overstap naar een van de Europese topclubs. Wanneer Vilhena achttien wordt kan hij een nieuwe contract tekenen. ‘Ik hoef nog niet naar het buitenland’, laat hij weten in Voetbal International. 'Ik wil eerst hier een aantal jaar spelen. De club heeft mij opgeleid en ik vind dat ik iets terug moet doen. Wanneer ik dan voor veel geld naar een grote club kan, is iedereen tevreden’.

Volgend seizoen kan Vilhena zomaar in de Champions League spelen. ‘Dat zou echt heel erg mooi zijn. Ik kijk er altijd naar en bestudeer de goede middenvelders als Xavi, Iniesta en Lampard. Hele mooie voetballers maar om te zeggen dat ze een voorbeeld zijn, nee. Ik ben mijn eigen voorbeeld’.




Tags

vilhena bestudeer iniesta lampard trindade verkoos xavi

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.544 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane arneslot benita degradatie eredivisie geertruida gimenez kasperk kloese koeman lijnders lingr liverpool lopez middenveldert milambo minteh nieuwkoop pec pedersen pusic read sassuolo sauer schreuder slot stuivenberg twente wehave wieffer