Transparent
Inloggen
Sluiten

Geen Koninginnedag voor Feyenoord-spelers

30 april 2012 09:08

Ronald Koeman droeg zijn selectie op het rustig te houden met Koninginnenacht en zich volledig te focussen op de beslissende week in de competitie. Vandaag wordt er om 10.30 uur gewoon getraind. De coach van Feyenoord wil er alles aan doen om te voorkomen dat er niet alles gehaald wordt uit de laatste twee duels.

Gangmaker Jordy Clasie had er geen enkele moeite mee, zo liet hij weten in De Telegraaf. "Koninginnedag laat ik dus aan me voorbijgaan. Het wordt trainen, naar huis rijden en slapen of heel lang rusten. Deze partijen kosten veel energie, maar het gaat me gelukkig al veel beter af dan begin dit seizoen. Tegen Ajax kon ik vijf minuten voor tijd door de kramp niet meer verder. Nu kon ik tegen AZ blijven gaan."




Tags

koninginnedag clasie gangmaker koeman koninginnenacht kramp slapen telegraaf voorbijgaan

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.478 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane albert arneslot arsenal arteta automation bommel both digital domain during fildena geertruida google heerenveen how intensiteit into kuip marketing modern performance pwas schreuder seo services slot stuivenberg superwebdevelopment web