Transparent
Inloggen
Sluiten

Cisse: mensen in Rotterdam zijn keihard, maar ik ben van Rotterdam gaan houden

29 april 2012 11:05

In een openhartig interview in het Algemeen Dagblad laat Sekou Cisse blijken er naar te snakken om belangrijk te zijn voor Feyenoord. Hij wil de club terugbetalen voor de hoge transfersom. "Dat bedrag hangt soms om mijn nek. Ik ben niet degene die een dergelijke transfersom heeft bepaald. Maar het speelt wel mee in de beeldvorming. Mensen die op straat roepen 'hé Cissé, weer geblesseerd?' of 'Cissé, laat het nou eens een keer zien'. In Rotterdam zijn de mensen keihard, dat was wennen na een paar seizoenen in Kerkrade", aldus de aanvaller tegenover AD/Sportwereld.

"Maar ik ben van Rotterdam gaan houden. Ik begrijp ook wel dat de mensen teleurgesteld waren, dat was ik namelijk ook. Maar het is nog niet verloren, de komende weken kunnen al heel veel goedmaken. Ik wil belangrijk zijn voor de club in de jacht op een ticket voor Europees voetbal."




Tags

cisse goedmaken kerkrade openhartig snakken sportwereld

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane advocaat arneslot berg bronckhorst bronkhorst fildena gegadigden gio giovannni kasperk kloese liverpool maaskant medication middenveldert nederland opvolging ouderwetse pastoor pec pusic schreuder slot sobat stijl twente wehave wieffer willykment