Transparent
Inloggen
Sluiten

Laatste training: Fernandez fit; Vilhena of Leerdam op middenveld?

28 april 2012 14:27

Met een dosis zelfvertrouwen begon de selectie van Feyenoord aan de laatste training voor de cruciale week om Europees voetbal zeker te stellen. In een opgewekte stemming en ontspannen sfeer heeft Ronald Koeman zijn selectie ervan doordrongen dat ze heel veel in hun mars hebben. Waar supporters nu al overlopen van trots moet de kers op de taart deze week gezet worden.

Tijdens de training bleek dat Guyon Fernandez hersteld is en zondag gewoon kan starten. Of het zondag een middenveld wordt met Vilhena of Leerdam was op basis van de laatste training moeilijk te voorspellen.

Foto's van de training vind je op www.feyenoordtraining.nl




Tags

fernandez leerdam vilhena doordrongen dosis feyenoordtraining foto guyon kers koeman ontspannen opgewekte overlopen taart

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.513 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane advocaat arneslot berg bronckhorst bronkhorst fildena gegadigden gio giovannni kasperk kloese liverpool maaskant medication middenveldert nederland opvolging ouderwetse pastoor pec pusic schreuder slot sobat stijl twente wehave wieffer willykment