Transparent
Inloggen
Sluiten

Koeman: een psycholoog bij Feyenoord? ik ben zelf onze Groningse goeroe

28 april 2012 08:11

Ronald Koeman straalde een en al vertrouwen uit richting het duel tegen AZ. De coach liet weten misschien wel meer vertrouwen te hebben in een goede afloop omdat Guidetti en El Ahmadi er niet bij zijn. Hij verwees naar de wedstrijden waar de ploeg boven zich uitsteeg toen een van de twee toppers er niet bij was. Koeman doet er alles aan om geen spanning op de ploeg te zetten.

Om de spanning weg te nemen bij zijn jonge spelersgroep zal Koeman niets bijzonders doen. "Deze jongens hebben bewezen met de druk om te kunnen gaan. Als je van je normale patroon afwijkt, kweek je juist ongezonde spanning." Hoewel er in De Kuip ergens een sportpsycholoog rondloopt, hoeft deze niet aan te kloppen bij Koeman, zo gaf hij aan in De Telegraaf. "Nee, we hebben geen behoefte aan een goeroe. Ik ben zelf onze Groningse goeroe."




Tags

koeman goeroe groningse psycholoog afwijkt ahmadi bijzonders guidetti kuip kweek patroon sportpsycholoog straalde telegraaf uitsteeg verwees

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.659 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane arneslot bong bullaude candelaria dortmund geweld hamas hartman italiaan jong kasperk kloese kraaij liverpool livetructiepdemnay madrid marwijk nuri plasterk sahin sem slot smal steijn turkije twente wehave willykment yoda