Transparent
Inloggen
Sluiten

Geen ernstige aandoening Guidetti, maar kans op terugkeer dit seizoen heel klein

26 april 2012 07:48

Nieuw medisch onderzoek dinsdag wees uit dat John Guidetti geen ernstige aandoening heeft. Na de ontdekking van het virus moest nieuw onderzoek andere problemen uitsluiten. Tegelijkertijd werd ook duidelijk dat de kans op een terugkeer van Guidetti in de reguliere competitie heel klein is.

Feyenoord lichtte gisteren Manchester City, waar hij onder contract staat, en de Zweedse bond, bezorgd met het oog op het EK uitgebreid in over de medische situatie. Of eventuele playoffs of het EK in gevaar komen, is nog onduidelijk. Zodra hij het gevoel in zijn rechterbeen volledig terugkrijgt, kan het snel gaan. 'We moeten afwachten' zo gaf de clubarts van Feyenoord aan in het Algemeen Dagblad.

Als Feyenoord naast de tweede plaats grijpt en play-offs voor Europees voetbal gaat spelen na de competitie, weten trainer Ronald Koeman en Van Geel nog niet of Guidetti dan hersteld zal zijn en of hij op enig moment zal worden opgeëist door het Zweedse nationale elftal voor de voorbereiding op het EK.

Van Geel daarover in De Telegraaf: "Ik heb nog geen oproep voor zijn uitverkiezing gezien. Maar het is mogelijk dat hij zo veel dagen van tevoren moet worden afgestaan. Dat heb ik met Sekou Cissé ook meegemaakt bij Roda JC. Men kijkt dan niet naar de belangen van de club in Nederland. John vindt dit zelf ook vervelend. Hij zit ermee en zijn gezondheidsproblemen komen iedereen gewoon heel slecht uit.”




Tags

guidetti cisse clubarts gezondheidsproblemen koeman lichtte nederland ontdekking opgeeist playoffs rechterbeen roda telegraaf terugkrijgt uitverkiezing

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.336 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aanvoer acardipane administratieve arneslot danall ego eredivisie geloofwaardigheid gimenez gravenberch hancko herik jong knvb kompas kroes madrid middenveldert milambo praag renovatie rvc slot sobat stengs timber ueda willykment woerts yoda