Transparent
Inloggen
Sluiten

Reünie en huldiging selectie UEFA Cup winnaars 2002 bij Feyenoord-Heracles

25 april 2012 19:58

Feyenoord staat in de maand mei uitgebreid stil bij de winst van de UEFA Cup in 2002, op 8 mei aanstaande precies tien jaar geleden. De club stelt alles in het werk om alle spelers en stafleden van de selectie van het seizoen 2001/2002 uit te nodigen voor een reünie inclusief diner rond de wedstrijd Feyenoord tegen Heracles op woensdag 2 mei aanstaande. Hiervoor hebben onder meer trainer Bert van Marwijk, aanvoerder Paul Bosvelt en aanvaller Robin van Persie hun komst al toegezegd.

"We hebben iedereen aangeschreven, maar sommige jongens kunnen niet vanwege vakanties of omdat ze zelf moeten voetballen, zoals Ebi Smolarek en Johan Elmander," zo geeft een Feyenoord woordvoerder aan in Voetbal International. "We hopen niettemin veel jongens van dat elftal te ontvangen." Het is de bedoeling om de selectie op het veld te huldigen.




Tags

heracles reunie uefa huldiging bosvelt diner ebi elmander huldigen marwijk niettemin persie smolarek vakanties

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane advocaat arneslot berg bronckhorst bronkhorst fildena gegadigden gio giovannni kasperk kloese liverpool maaskant medication middenveldert nederland opvolging ouderwetse pastoor pec pusic schreuder slot sobat stijl twente wehave wieffer willykment