Transparent
Inloggen
Sluiten

'Cabral in beeld bij Newcastle en Tottenham'

23 april 2012 13:20 - Skysports

Donderdag werd bekend dat Feyenoord en Jerson Cabral na dit seizoen mogelijk uit elkaar gaan. De 21-jarige vleugelaanvaller liet weten ‘geen goed gevoel’ te hebben bij de aanbieding van de club uit Rotterdam. Dat was voor technisch directeur Martin van Geel aanleiding om de aanbieding voorlopig in te trekken. Het hele gebeuren is opgemerkt door diverse clubs in Engeland, zo meldt Sky Sports.


Volgens het medium zijn Newcastle United en Tottenham Hotspur in de markt om de jongeling over te nemen. Cabral wordt omgeschreven als een zeer getalenteerde aanvaller en het feit dat hij door Feyenoord is opgeleid, de club waar Robin van Persie in het verleden voetbalde, speelt zeker mee in de afweging van de Premier League-clubs.

Overigens is het nog niet zeker dat Cabral, die bij Feyenoord nog een contract heeft tot medio 2013, deze zomer wel verkocht gaat worden. “Daar doe ik geen uitspraken over”, zei Van Geel in een eerder stadium. “Het is wel zo dat wij een bepaald transferbeleid hebben. Op dit moment is hij tot volgend jaar zomer nog gewoon verbonden aan onze club. En ik sluit ook niet uit dat we in een later stadium nog een keer om de tafel zullen zitten.”

Meer op Skysports




Tags

cabral newcastle tottenham engeland getalenteerde jerson jongeling omgeschreven persie sky transferbeleid voetbalde

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.465 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane albert arne arneslot arsenal arteta both brain brands clearly detailed during fildena gaal giggs gio got incredible intensiteit into kasperk liverpool match medication modern pusic slot stuivenberg wehave yoda