Feyenoord neemt traditioneel lastige horde: 1-2 in Den Haag

22 april 2012 14:26

Feyenoord heeft de traditioneel lastige uitwedstrijd in Den Haag eigenlijk heel simpel gewonnen. Pas in de slotfase werd het onnodig nog billenknijpen voor de Rotterdammers.

ADO begon fel, maar dat openingsoffensief ging al snel liggen. Daarna nam Feyenoord het duel in handen. In de eerste helft kreeg de ploeg al een aantal kansen, vooral voor Otman Bakkal.

Direct na rust kwam Feyenoord verdiend op voorsprong. ADO doelman Coutinho tikte de bal naar Schaken, die wel raad wist met het buitenkansje. Vervolgens kwam Feyenoord op 0-2. Uit een counter was Gyon Fernandez trefzeker. Hij miste ook nog een goede kans. Daardoor werd het nog spannend toen Immers vanaf de strafschopstip de 1-2 kon maken. Het was echter te laat om Feyenoord nog pijn te doen. Dat had de ploeg na een hele behoorlijke wedstrijd ook zeker niet verdiend.