Transparent
Inloggen
Sluiten

Problemen De Graafschap-Feyenoord door interlands?

9 maart 2002 11:08 - Rotterdams Dagblad

Verslaggever: RvN

Naast Shinji Ono zullen ook Ebi Smolarek, Tomas Rzasa, Jon Dahl Tomasson en Patrick Paauwe op woensdag 27 februari uit moeten komen voor hun nationale elftal. En dat geeft grote problemen voor Feyenoord aangezien Feyenoord zelf op de 28ste uit moet komen tegen De Graafschap. Voor Van Marwijk is het onacceptabel dat hij al zijn internationals zal moeten missen. DE internationals willen echter allemaal eigenlijk voor hun land uuit komen aangezien de wedstrijden gelden als een van de belangrijkste oefeninterlands in aanloop naar het WK aanstaande zomer in Japan en Zuid-Korea.

In het Rotterdams Dagblad laten de spelers weten eigenlijk het liefst naar hun natiornale elftal af te reizen. Hoewel de KNVB liet weten geen andere mogelijkheid te zien dat de datum 28 februari voor De Graafschap-Feyenoord laat competitieleider Van Rhee nog een slag om de arm. Indien beide clubs mee willen werken is er wellicht nog wel een mogelijkheid te vinden aldus Van Rhee.

Meer op Rotterdams Dagblad




Tags

graafschap rhee competitieleider dahl ebi japan jon knvb korea marwijk natiornale ono paauwe rotterdams rzasa shinji smolarek tomas tomasson uuit

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.466 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane albert arne arneslot arsenal arteta bommel both brain brands clearly detailed during fildena gaal giggs gio got incredible intensiteit into kasperk kloese liverpool medication performance slot stuivenberg wehave yoda