Transparent
Inloggen
Sluiten

Immers: Feyenoord zorgt niet voor extra motivatie, ben altijd gemotiveerd

19 april 2012 21:31

Feyenoord treft aanstaande zondag ADO Den Haag. Bij de tegenstander is Feyenoord-target Lex Immers een van de belangrijkste spelers. In de lokale krant De Posthoorn in Den Haag laat Immers weten dat duels tussen ADO Den Haag en Feyenoord niet te voorspellen zijn. "Het zijn vaak onvoorspelbare wedstrijden. Vorig jaar hadden we een goed seizoen en Feyenoord een slecht seizoen. Toch wonnen we niet een keer van hen. Dit jaar hebben we weliswaar 0-3 in de Kuip gewonnen, maar wordt het zondag weer een moeilijke pot."

Immers stelt dat de interesse van Feyenoord voor zijn persoon niets extra's met hem doet voor het duel van komende zondag. "Feyenoord zorgt voor mij niet voor extra motivatie. Ik ben voor ieder duel gemotiveerd, of de tegenstander nu Feyenoord of Excelsior heet. Met die geruchten over een eventuele transfer ben ik niet bezig. Op dit moment is ADO het enige dat telt."




Tags

ado motivatie excelsior kuip lex onvoorspelbare posthoorn target

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane albert arne arneslot bijbehorend bijlow dtk fardau geeneen gelul jacobs joseph kasperk kraaij kwestie liverpool meewerkt middenveldert milambo ondertekend oosting opgewaardeerd opvoeren persie slot streuer trauner twente wereldsalaris yoda