Transparent
Inloggen
Sluiten

Feyenoord legt 18-jarige keeper Boy de Jong tot 2014 vast

17 april 2012 17:54 - Feyenoord.nl

Feyenoord en Boy de Jong (18) hebben een principeakkoord bereikt over een contract dat de talentvolle doelman vanaf medio 2012 voor twee jaar aan club verbindt. De Rotterdamse club heeft een eenzijdige optie om de overeenkomst met een jaar te verlengen tot de zomer van 2015. De Jong zal, indien hij medisch wordt goedgekeurd, binnenkort in De Kuip zijn handtekening zetten onder het gedetailleerde spelerscontract. "Ik ben erg blij dat dit rond is", reageerde de doelman van Feyenoord/Excelsior onder 19 op het goede nieuws. "Het geeft me een goed gevoel dat ik de komende jaren bij Feyenoord kan blijven keepen."

Meer: Feyenoord.nl

Meer op Feyenoord.nl




Tags

jong eenzijdige excelsior gedetailleerde kuip principeakkoord spelerscontract verbindt

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.531 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane advocaat arneslot benita bronckhorst bronkhorst degradatie fildena gegadigden gio giovannni kasperk kloese lijnders liverpool medication middenveldert nederland nieuwkoop opvolging ouderwetse pec pedersen pusic read sassuolo schreuder slot twente wehave