Transparent
Inloggen
Sluiten

Clasie op 2e plaats in Voetballer vh Jaar klassement, El Ahmadi 5e

16 april 2012 20:54

Jordy Clasie maakt in zijn eerste jaar bij Feyenoord direct kans op een persoonlijke hoofdprijs in Nederland. In het Voetballer van het Jaar klassement van onder andere De Telegraaf staat hij vier duels voor het einde op een gedeelde tweede plaats. Tijdens het Voetballer van het Jaar gala worden in de zomer de Gouden, Zilveren en Bronzen Schoen uitgereikt voor de beste voetballers van het jaar.

Clasie staat op een gedeelde tweede plaats samen met Christian Eriksen. De middenvelder van Feyenoord heeft vijf punten achterstand op Jan Vertonghen. Rasmus Elm staat een half punt achterstand op Clasie en Eriksen. Karim El Ahmadi en Dries Mertens volgen op twee punten van Clasie op de vijfde plaats.




Tags

clasie ahmadi klassement eriksen bronzen dries elm gala hoofdprijs karim mertens nederland rasmus schoen telegraaf vertonghen zilveren

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.491 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane achieve advocaat arneslot brighton chelsea citrate dysfunction erectile fildena geertruida hancko hartman kasperk kloese kraaij liverpool maaskant medication pastoor post potter pusic sildenafil slot timber voetbalprimeur wehave wieffer yoda