Transparent
Inloggen
Sluiten

Meijer verrast jarige Schouten bij FC Rijnmond

16 april 2012 20:39 - Feyenoord.nl

Feyenoord-ambassadeur Gerard Meijer heeft maandagavond live in de uitzending van FC Rijnmond oud-spits Henk Schouten verrast met een grote bos bloemen voor zijn tachtigste verjaardag. Schouten was samen met Cor van der Gijp te gast in het voetbalprogramma van TV Rijnmond en kreeg middenin de uitzending tot zijn grote verrassing bezoek van Gerard Meijer. De ambassadeur overhandigde Schouten namens heel Feyenoord een grote bos bloemen en feliciteerde hem met zijn verjaardag. 'Op naar de honderd', sprak Meijer lachend.

Henk Schouten vierde afgelopen zondag al zijn verjaardag samen met vrienden en familie in De Kuip Eten & Drinken. Hierbij waren ook verschillende oud-ploeggenoten van hem te gast.

Schouten speelde tussen 1955 en 1963 voor Feyenoord.

Meer op Feyenoord.nl




Tags

schouten meijer rijnmond ambassadeur bloemen bos gerard uitzending feliciteerde gijp kuip tachtigste voetbalprogramma

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.461 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane albert arne arneslot arsenal arteta both brain brands clearly detailed during gaal giggs gio got incredible intensiteit into kasperk liverpool match modern pastoor players pusic slot stuivenberg wehave yoda