Transparent
Inloggen
Sluiten

Guidetti: elke ploeg die naar de Kuip moet, doet het in zijn broek

16 april 2012 10:17

In De Telegraaf laat John Guidetti weten eigenlijk niet te kunnen bevatten wat er allemaal gebeurt bij Feyenoord. "Man, man, het is toch geweldig wat hier allemaal gebeurt bij Feyenoord. "Ajax staat eerste en blijft dat misschien wel. Maar kijk eens wat ze daar hebben geïnvesteerd. Ik weet niet hoeveel miljoen dat elftal heeft gekost. Wij hebben een zootje jonge spelers bij elkaar. Die jonge gastjes die hier spelen, Tony Vilhena, Terence Kongolo en alle anderen, zijn voor een cheeseburger binnengehaald. Ajax heeft Sulejmani. Hoeveel kostte die alleen al? Zeventien miljoen… Daarom is het onvoorstelbaar knap wat Feyenoord dit jaar klaarmaakt."

Feyenoord kwam zaterdag een doelpunt tekort voor de tweede plaats. "Maakt niet uit. Wat zegt die ene goal? AZ moet hier nog op bezoek komen. Aan het begin van dit seizoen vond iedereen het heerlijk om naar De Kuip te gaan. Ze dachten allemaal dat er hier wat te halen viel. Nu doet elke ploeg het in zijn broek. Niemand wil hier nog komen voetballen."

Maar zelfs als Feyenoord op een derde of vierde plek eindigt, zal het legioen op de laatste speeldag nog klaar staan met een klaterend applaus. Dat is de stellige overtuiging van de man, die niet weet of hij na de zomer nog een keer wordt verhuurd door Manchester City. "Wat er ook gebeurt in die laatste paar wedstrijden, de fans zijn hartstikke blij met ons. We hebben het hele jaar 100 procent gegeven en hebben een prachtig seizoen doorgemaakt."




Tags

broek guidetti kuip applaus binnengehaald cheeseburger gastjes klaarmaakt klaterend kongolo legioen onvoorstelbaar speeldag stellige sulejmani telegraaf terence tony vilhena zootje

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane advocaat arne arneslot bronckhorst bronkhorst chelsea fildena gegadigden gio giovannni hartman kasperk kloese liverpool maaskant medication middenveldert nederland opvolging ouderwetse pastoor slot sobat stijl twente wehave wieffer willykment yoda