Transparent
Inloggen
Sluiten

Guidetti: bij Feyenoord kunnen jeugdspelers zich fantastisch ontwikkelen

16 april 2012 08:13

Guidetti vindt dat hij als 19-jarige huurling tussen al het andere jonge spul met zijn neus in de boter is gevallen, zo liet hij weten in De Telegraaf. "De talenten van Feyenoord zijn echt goed. Hoe goed? Ja, je kan je wel voorstellen dat ik bij Manchester City de afgelopen seizoenen ook met enorme talenten speelde. Maar daar is het zo verschrikkelijk moeilijk om door te breken. De Premier League is zo zwaar. Bij City heb je als jonge spits te maken met Aguero, Balotelli, Tevez, Dzeko. Ik kan nog zeker vijf minuten doorgaan met het noemen van grote namen. Ze hebben er zoveel."

"Maar dat is dus het mooie van Nederland. Hier krijgt de jeugd kansen. De eredivisie is niet de Premier League. Maar elke week kijk ik weer met bewondering naar die volle Kuip. Je speelt gewoon voor 50.000 man en elke wedstrijd die onze jeugdspelers en ik meepakken, is een leermoment. Hier, bij Feyenoord, kunnen jonge spelers zich fantastisch ontwikkelen."




Tags

guidetti aguero balotelli bewondering boter dzeko eredivisie kuip leermoment meepakken nederland spul telegraaf tevez

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aantrekkelijke acardipane arne arneslot bijbehorend bijlow dtk geluisterd gelul kasperk kloese kraaij kwestie liverpool meewerkt middenveldert ondertekend oosting opgewaardeerd opvoeren pastoor podcast pusic slot streuer trauner twente voortzetten wehave yoda