Transparent
Inloggen
Sluiten

Koeman: 2e plaats voor Feyenoord zou ongelofelijk zijn

13 april 2012 15:06 - NUsport

Met nog vijf duels te gaan heeft Feyenoord zicht op de tweede plaats en daarmee Champions League voetbal. "Dat zou ongelofelijk zijn. In de groep leeft vooral de gedachte om ons rechtstreeks te plaatsen voor Europees voetbal. Dat is het eerste doel," zo gaf Koeman volgens NUsport aan.

Daarvoor zal Feyenoord eerst Excelsior moeten verslaan. Koeman zou het betreuren als Excelsior degradeert. ''Voor Feyenoord is het beter om spelers te laten rijpen in de eredivisie. Je ziet aan Nelom, Fernandez en Clasie dat die samenwerking goed is voor ons. Ze hebben zich daar goed ontwikkeld en doen het hier ook goed. Toch is het onze verplichting om drie punten te pakken. Hoe pijnlijk het ook voor ze is."

Meer op NUsport




Tags

koeman excelsior clasie degradeert eredivisie fernandez nelom rijpen verplichting

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.500 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane advocaat arneslot brighton bronckhorst bronkhorst chelsea citrate dysfunction erectile fildena geertruida gegadigden gio hartman kasperk kloese kraaij medication nederland ouderwetse pastoor post potter sildenafil slot twente wehave wieffer yoda