Transparent
Inloggen
Sluiten

Volledige programma Feyenoord Supportersavond

13 april 2012 15:00

Het programma van de Feyenoord Supportersavond van komende dinsdag is rond. Bezoekers van de avond in De Kuip, waar supporters op allerlei manieren in contact kunnen komen met spelers, oud-spelers, medewerkers en natuurlijk andere supporters van Feyenoord, kunnen onder meer genieten van de presentatie van de nieuwe Puma wedstrijdtenues of aanwezig zijn bij de talkshow Studio Feyenoord.

Voor het eerst is ook Feyenoord Academy prominent vertegenwoordigd op de Supportersavond. Hoofd jeugdopleiding Stanley Brard zal alles vertellen over het succes en de werkwijze op Varkenoord.

Bezoekers kunnen bovendien zelf aan de slag, bijvoorbeeld als commentator voor Radio Rijnmond. Supporters kunnen aanschuiven bij presentator Ruud van Os en vervolgens geassisteerd door een selectiespeler commentaar geven bij beelden van de thuiswedstrijden tegen FC Twente, PSV of Ajax. Dit alles wordt opgenomen en achteraf op dvd naar de deelnemers toegestuurd.

Zo is het ook mogelijk om in de huid te kruipen van de verslaggever van Feyenoord TV en voor de camera spelers het hemd van het lijf te vragen. De leukste vragen en antwoorden zullen vervolgens daadwerkelijk in het clubprogramma worden uitgezonden.

Verspreid over de verschillende zalen kan er dinsdag onder meer tafelvoetbal en airhockey gespeeld worden tegen de spelers. Ook kunnen bezoekers het op de Playstation opnemen tegen de Feyenoorders. Bij de Speedcontest kun je testen of je harder kunt schieten dan bijvoorbeeld Ron Vlaar of John Guidetti.

Het eerste drankje van de avond wordt aangeboden door Feyenoords hoofdsponsor ASR. Alle bezoekers krijgen tijdens de avond een foto van zichzelf als aandenken mee naar huis. De muziek tijdens de avond wordt verzorgd door DJ Bootsy Paul.

De deuren van het Maasgebouw zijn dinsdag vanaf 19.30 uur geopend. Het officiële programma gaat om 20.00 uur van start en duurt tot 22.00 uur. De Feyenoord Supportersavond 2012 is om 22.30 ten einde. Gedurende de avond zijn er drie sessies van Studio Feyenoord. Deze beginnen om 20.00, 20.45 en 21.30 uur. Tijdens elke sessie van 30 minuten zijn vier spelers en een trainer aanwezig. Per show zijn 200 plaatsen beschikbaar.

Kaarten voor de Feyenoord Supportersavond kosten 15 euro per stuk. Alle leden van Het Legioen hebben per mail een kortingscode ontvangen waarmee zij vijf euro korting krijgen op de toegangsprijs. Ga om direct kaarten te bestellen naar www.feyenoord.nl/supportersavond. Ook aan de deur kunnen nog kaarten worden gekocht.
Tags

aandenken aanschuiven academy airhockey asr bootsy brard clubprogramma commentator drankje dvd foto geassisteerd guidetti hemd hoofdsponsor huid korting kortingscode kruipen kuip legioen leukste lijf maasgebouw muziek playstation presentator prominent puma rijnmond ron selectiespeler sessie sessies show speedcontest tafelvoetbal talkshow toegangsprijs toegestuurd twente varkenoord vlaar wedstrijdtenues

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.Win met FeyenoordFeyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 30.161 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

acardipane atletico babalola carranza dutch enz figuren gakpo geertruida gimenez hamberg hancko ivanusec julian kloese kraaij kuip middenveldert mil mls oranje philadelphia priske romano santi socrates stengs wehave wieffer willykment