Transparent
Inloggen
Sluiten

Radio en TV Rijnmond bij Feyenoord Supportersavond

12 april 2012 18:21 - RTV Rijnmond

Radio en TV Rijnmond zullen aanstaande dinsdag (17 april) aanwezig zijn als Feyenoord in het Maasgebouw van de Kuip een supportersavond organiseert. Op die avond ontmoeten fans van de Rotterdamse club hun favoriete spelers.

Feyenoord gebruikt de supportersavond om de wedstrijdtenue's voor het seizoen 2012/2013 te presenteren. Ook kan er met spelers worden gespeeld op de tafelvoetbal en de Playstation. En er is de mogelijkheid als een echte tv-verslaggever een interview af te nemen met een lid van de Feyenoord-selectie.

Radio Rijnmond biedt de bezoekers van de supportersavond de mogelijkheid een stukje verslag te doen van een wedstrijd. Ook aan dit onderdeel werken trainers en spelers van Feyenoord mee. TV Rijnmond maakt opnames van de gehele avond. Beelden zullen te zien zijn op vrijdag 20 april in FC Rijnmond.

Meer op RTV Rijnmond




Tags

rijnmond kuip maasgebouw opnames playstation tafelvoetbal verslag wedstrijdtenue

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.427 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane again arne arneslot jacobs jans joseph kloese kraaij liverpool middenveldert milambo oosting peeters performance persie players poor reds schreuder slot stengs there think twente what will year yoda zerrouki