Transparent
Inloggen
Sluiten

D-junior enorm blij met overstap naar Feyenoord; familie verhuist mee

7 april 2012 15:40 - Almere City FC

Deze week meldden we al via twitter het opmerkelijk berichtje dat Feyenoord een D-talentje heeft weggehaald bij Almere City FC, de satellietclub van Ajax.

Op de website van Almere City laat de jonge Noah Lewis weten erg blij te zijn met de stap. "Ik was altijd al fan van Feyenoord. Ik weet niet precies hoe ik bij Feyenoord in beeld ben gekomen. Maar dat maakt mij natuurlijk niet uit. Omdat ik bij Feyenoord ga voetballen, moet ik verhuizen naar Rotterdam. Gelukkig gaat het hele gezin mee. Ik hoop dat ik mij bij Feyenoord verder kan ontwikkelen als voetballer. Zo wil ik leren om op meerdere posities te spelen."

Meer op Almere City FC




Tags

lewis meldden opmerkelijk satellietclub talentje verhuizen weggehaald

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.658 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane arneslot bong bullaude candelaria dortmund geweld hamas hartman italiaan ivanusec jong kasperk kraaij liverpool livetructiepdemnay madrid marwijk nuri sahin sem slot smal steijn turkije twente wehave willykment yoda zerrouki