Transparent
Inloggen
Sluiten

Guidetti ook qua efficiëntie en effectiviteit bij topspitsen

6 april 2012 11:30

John Guidetti staat momenteel op de topscorerslijst op de vierde plaats achter Dost, Malki en De Jong. Guidetti had daarvoor overigens veruit de minste duels nodig. Hij deed dat in 21 duels, de top drie in respectievelijk 28,27 en 26 duels. Gemiddeld per gespeelde wedstrijd scoorde hij dus het meest.

Niet alleen qua aantal doelpunten maar ook qua efficiëntie en effectiviteit staat hij op de vierde plaats van alle topschutters, zo blijkt uit data van Infostrada Sports.

Maar liefst 73,91% van zijn schoten was op doel, 26,1% ernaast. Daarmee staat hij qua efficiëntie alleen achter op Plet, Dost en Malki. 20,65% van zijn schoten op doel eindigde in een doelpunt. Daarmee staat hij qua effectiviteit achter Malki, Dost en Plet op de vierde plaats.

Meer: Bitter and Blue




Tags

effectiviteit efficientie guidetti dost malki plet topspitsen bitter blue infostrada jong topschutters topscorerslijst

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane achieve advocaat arneslot brighton chelsea citrate dysfunction erectile fildena geertruida hancko hartman kasperk kloese kraaij liverpool maaskant medication pastoor post potter pusic sildenafil slot timber voetbalprimeur wehave wieffer yoda