Transparent
Inloggen
Sluiten

Guidetti, De Vrij, Clasie en Cabral bij benefietduel

3 april 2012 19:51

Op donderdag 3 mei brengen spelers van Feyenoord een bezoek aan de sportvelden van SV Smerdiek. Zij doen dat in het kader van de benefietwedstrijd tussen de dames van Smerdiek en trimclub Altijd Stram. Bij de trimclub komen onder andere Pierre van Hooijdonk, Dolf Roks, Dennis en Gérard de Nooijer in actie.

De opbrengst van het vriendschappelijke duel is bestemd voor de strijd tegen kanker. Of de Feyenoordspelers zelf ook mee zullen spelen in het benefietduel hangt af van hun kansen op het kampioenschap. "Als ze nog volop meedoen mogen ze niet spelen van Ronald Koeman. Dat kan ik goed begrijpen. Maar topscorer John Guidetti, Stefan de Vrij, Jordy Clasie en Jerson Cabral komen sowieso", zegt Wim Scherpenisse van SV Smerdiek.




Tags

benefietduel cabral clasie guidetti smerdiek trimclub benefietwedstrijd bestemd dames dolf feyenoordspelers gerard hooijdonk jerson kader koeman nooijer roks scherpenisse sportvelden stefan stram topscorer

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.352 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aanvoer acardipane administratieve bayern blind danall gaal geloofwaardigheid gemeente gimenez gravenberch hancko herik jorien kloese knvb kroes kuip madrid middenveldert milambo praag renovatie rvc slot sobat volkslied willykment woningbouw yoda