Transparent
Inloggen
Sluiten

Mokotjo sluit weer aan; hoopt nog van waarde te zijn in slotfase seizoen

3 april 2012 18:40 - Feyenoordtraining.nl

Op de dinsdagtraining deed Kamohelo Mokotjo weer voor het eerst met de groep mee. Hij is hersteld van een scheenbeenblessure. Mokotjo vertelde achteraf blij te zijn om weer fit te zijn in de belangrijkste fase van de competitie. Hij hoopt nog een belangrijke taak te kunnen vervullen voor Feyenoord aan de slot van het seizoen.

Op het andere veld werkte de van een knie blessure herstellende Kaj Ramsteijn een individuele training af. Met zijn revalidatie gaat het goed, zijn hoop is gevestigd op het nieuwe seizoen.

De groep die gretig aan het werk was, lijkt de spanning in de koppositie van de eredivisie niet zomaar op te willen geven. Nu alles nog mogelijk is proef je bij de spelers de wil om er iets moois van te maken.

Foto's van de dinsdagtraining vind je op www.feyenoordtraining.nl

Meer op Feyenoordtraining.nl




Tags

mokotjo dinsdagtraining eredivisie feyenoordtraining foto herstellende kaj kamohelo ramsteijn revalidatie scheenbeenblessure slot

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.516 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane advocaat arneslot berg bronckhorst bronkhorst eredivisie fildena gegadigden gio giovannni kasperk kloese liverpool maaskant medication middenveldert nederland opvolging ouderwetse pastoor pec pusic schreuder slot sobat twente wehave wieffer willykment