Transparent
Inloggen
Sluiten

Verhuurde Van Deelen tekent contract tot 2014

2 april 2012 18:05 - Feyenoord.nl

Jordy van Deelen (18) heeft maandagmiddag in De Kuip zijn handtekening gezet onder een contract dat hem tot medio 2014 aan Feyenoord verbindt. De opkomende rechtsback maakte tijdens de winterstop de overstap van de Onder 19 naar het eerste elftal van Excelsior. Het is de bedoeling dat Van Deelen ook komend seizoen op Woudestein zal spelen om nog meer ervaring op te doen.

"Dit is een droom die uitkomt," zo liet hij weten op de officiele website van Feyenoord. "Ik ben al sinds de F-jes Feyenoorder en het doel blijft om ooit in De Kuip te spelen. De komende maanden en ook volgend seizoen hoop ik nog zo veel mogelijk te leren bij Excelsior en zo steeds een trapje hoger te komen."

Meer op Feyenoord.nl




Tags

deelen excelsior kuip jes opkomende trapje verbindt woudestein

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.663 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane arneslot bong bullaude candelaria dortmund excelsior geweld hamas hartman italiaan jong kasperk kraaij lingr liverpool livetructiepdemnay madrid marwijk middenveldert nuri plasterk sahin sem slot smal steijn turkije twente willykment