Transparent
Inloggen
Sluiten

Politie dreigt met publiceren beelden relschoppers Graafschap-Feyenoord

2 april 2012 15:29 - De Gelderlander

De politie in Doetinchem is bezig met een rechercheonderzoek naar de rellen die plaatsvonden na de voetbalwedstrijd tussen De Graafschap en Feyenoord, op zondag 25 maart. Het kwam die middag bij het stadion in Doetinchem tot een confrontatie tussen supporters van beide clubs.

De politie roept alle mensen die betrokken waren bij de confrontatie met klem op om zich te melden bij de politie. Melden mensen zich niet, dan volgt publicatie van de beelden waar zij op staan op de opsporingswebsite www.depolitiezoekt.nl. dat meldt Dagblad de Gelderlander vanmiddag.

Meer op De Gelderlander




Tags

graafschap confrontatie doetinchem publiceren relschoppers depolitiezoekt gelderlander klem opsporingswebsite plaatsvonden rechercheonderzoek rellen voetbalwedstrijd

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.351 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aanvoer acardipane administratieve blind danall gaal geloofwaardigheid gemeente gimenez gravenberch hancko herik jorien kloese knvb kompas kroes kuip madrid middenveldert milambo praag renovatie rvc slot sobat ueda willykment woningbouw yoda