Transparent
Inloggen
Sluiten

Feyenoord wint met 3-1 van NAC

31 maart 2012 22:39

Feyenoord heeft het feestje voor het 75-jarig bestaan van de Kuip gevierd met een 3-1 zege op NAC Breda. Feyenoord blijft daarmee meespelen om de bovenste plaatsen.

Al na een minuut of drie stond Feyenoord op voorsprong. Bakkal kon een goed geplaatste voorzet gemakkelijk binnenlopen. Vervolgens hadden Vlaar en Leerdam de mogelijkheid om Feyenoord op een vroege veilige 2-0 voorsprong te zetten. Ze verzuimden dat waarna Bayram onverwacht de 1-1 binnenschoot via een inzet op de binnenkant van de paal. De Rotterdammers raakten niet van slag. De ploeg zette aan en kwam via achtereenvolgens Schaken en een prachtige goal van Cisse nog voor rust op 3-1.

In de tweede helft was er veel minder te genieten. Feyenoord speelde geconcentreerd en gaf weinig weg. NAC probeerde het wel, maar kon geen vuist maken. Zelf ging Feyenoord aanvallend niet tot het uiterste. Na een teleurstellende tweede helft bleef het daarom 3-1.




Tags

nac bakkal bayram binnenkant binnenlopen cisse geconcentreerd jarig kuip leerdam onverwacht schaken uiterste verzuimden vlaar

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.146 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane bijlow china danall dijk geertruida gimenez hartman immigratie jong koeman kraay kuijt middenveldert navo nederland oekraine oorlog oranje pvv reijnders rusland russen rutte slot telegraaf westerse wieffer yoda zorg