Transparent
Inloggen
Sluiten

Cabral: ik presteer gewoon niet goed; steun van fans zou me helpen

30 maart 2012 23:41 - RTV Rijnmond

Jerson Cabral beleeft bij Feyenoord momenteel allesbehalve een goede periode. Cabral beseft dat hij niet brengt wat er van hem verwacht wordt. "Een vervelende situatie, ik presteer gewoon niet goed," zo liet hij weten tegenover RTV Rijnmond.

"Een speler met mijn kwaliteiten moet er gewoon veel meer uit halen, dat weet ik van mezelf," aldus Cabral. "Ik weet wat ik kan, dat maakt het juist zo moeilijk, snap niet hoe het kan. Ik twijfel niet aan mezelf, maar het is wel moeilijk. Ik probeer er niet mee bezig te zijn, maar het gebeurt toch. Ik wil onbezorgd voetballen, vrij zijn, maar dat is nu niet het geval."

Ook de supporters van Feyenoord zien Cabral niet zijn niveau halen en laten dat soms ook merken. "Ik probeer me er niets van aan te trekken. Het is vervelend en jammer, maar als ik me er op focus gaat het nog slechter. Steun zou me een goed gevoel geven, om er iets extra's uit te halen."

Meer op RTV Rijnmond




Tags

cabral allesbehalve beleeft jerson onbezorgd rijnmond

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.438 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane albert arne arneslot bijbehorend bijlow dtk fardau geeneen gelul jacobs joseph kasperk kraaij kwestie liverpool meewerkt middenveldert milambo ondertekend oosting opgewaardeerd opvoeren persie slot streuer trauner twente wereldsalaris yoda