Transparent
Inloggen
Sluiten

De Guzman staat open voor terugkeer

27 maart 2012 19:28 - NUsport.nl

Tegenover NUsport laat Jonathan de Guzman weten open te staan voor een terugkeer naar Nederland. Bij Villarreal komt hij momenteel weinig aan de bak. "Sinds januari had ik niets meer van het voetbalveld gezien. De laatste twee wedstrijden onder de vorige trainer José Molina zat ik zelfs niet bij de selectie. Mijn medespelers en ik begrepen er niets van. Nu zijn we met Miguel Ángel Lotina alweer aan onze derde trainer van het seizoen toe. En hij kent mij niet."

De enige oplossing voor De Guzman lijkt het starten van de zoektocht naar een nieuwe werkgever. "Als er interesse van een mooie club komt en Villarreal werkt mee, ga ik nadenken over een vertrek. Ik verlang naar speeltijd." De geboren Canadees wordt onder meer in verband gebracht met FC Twente. "Ik las het ja. Aan de ene kant denk ik: het is te vroeg voor een rentree in Nederland. Maar aan de andere kant: als ik het daar goed doe, kom ik misschien meer in beeld bij de Nederlandse bondscoach."

Ook een rentree bij Feyenoord, dat hij in 2010 verruilde voor Real Mallorca, behoort tot de mogelijkheden. "We zullen wel zien wat er gebeurt", stelt De Guzman. "Ik wil slagen in een groot voetballand, maar ik ben nog jong en moet nu spelen. En in Nederland heb ik toch een bepaalde status. Ik sta open voor een terugkeer."

Meer op NUsport.nl
Tags

guzman nederland villarreal angel jonathan jong jose lotina mallorca molina twente verlang voetballand werkgever

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.Win met FeyenoordFeyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 30.601 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

acardipane aramburu azzouzi backje biden bologna caru containers emmen eredivisie excelsior gijs groen hancko jon kraaij mats mls oekraine orban oussama poetin priske smal socrates trump twente westen wieffer willykment