Transparent
Inloggen
Sluiten

Koeman: actie Guidetti niet gepast

26 maart 2012 07:16

Ronald Koeman wisselde John Guidetti, nadat hij bij een 2-0 voorsprong langs de zijlijn De Graafschap-verdediger Jan-Paul Saeijs probeerde te dollen. Daarop raakte Guidetti in de clinch met Saeijs, waarbij hij door zijn acteerwerk de woede van het De Graafschap-publiek wekte. De denigrerende actie van Guidetti viel niet in goede aarde bij de trainer. "Op een training kan ik daar nog wel om lachen, maar in een wedstrijd niet. Het is niet nodig bij een 2-0 voorsprong en niet respectvol tegenover je tegenstander. Ik heb hem eruit gehaald om hem tegen zichzelf in bescherming te nemen", aldus Koeman in De Telegraaf.

"Hij moet daar slimmer in worden en niet teveel uitdagen. Daarom heb ik hem gewisseld en dat blijf ik doen als John hiervan niet leert. Het was geen publiekswissel. Goed, de kleur van zijn schoenen zou ik zelf niet dragen, maar John is nog jong. Pas negentien, dus kan nog genoeg leren," zo voegde Koeman eraan toe op VI.nl.




Tags

guidetti koeman gepast graafschap saeijs aarde acteerwerk bescherming clinch dollen jong publiekswissel respectvol telegraaf uitdagen voegde woede zijlijn

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.356 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane administratieve bayern blind danall gaal geloofwaardigheid gemeente gravenberch hancko herik intensiteit jorien kloese knvb kokcu kroes kuip madrid middenveldert milambo miljard praag renovatie rvc sobat volkslied willykment woningbouw yoda