Transparent
Inloggen
Sluiten

Feyenoord fans: voetbal hoort bij publieke omroep

2 maart 2002 16:14

Verslaggever: RvN

Als het aan de Feyenoord fans ligt dan verhuizen de uitzendrechten van het voetbal niet naar de commerciele zender. Een grote meerderheid van maar liefst 90% van de Feyenoord fans liet op de poll weten dat het Nederlandse voetbal absoluut alleen maar thuishoort bij de NOS op de publieke zender. Steeds meer voetbal verhuist tegenwoordig naar de commerciele zender (o.a. Oranje naar SBS6). Vooralsnog is dat tegen het zere been van maar liefst 90% van de voetbalfans.

De nieuwe poll gaat over de voorkeur van de Feyenoord Fans omtrent een mogelijke titel. Wat is jouw voorkeur? Wil je liever dat Feyenoord landskampioen wordt voor de rivalen Ajax en PSV of heeft het winnen van de UEFA Cup de voorkeur en dient daar alle energie van Feyenoord in te gaan?

Meer op




Tags

zender poll nos oranje rivalen thuishoort titel uefa uitzendrechten verhuizen voetbalfans

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.401 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane arneslot bong cacuoctructuyen cai casino chi chinh choi cung cuoc dang game geertruida gimenez hancko kloese krabbendam lien middenveldert nha slot stengs tai thao timber tin wehave wieffer yoda