Transparent
Inloggen
Sluiten

Kuyt laat toekomst bij Liverpool afhangen van hoeveelheid speeltijd

20 maart 2012 11:35

In een interview met de Daily Mirror liet Dirk Kuyt weten nog niet klaar te zijn bij Liverpool. Hij ziet bij de club veel potentie voor succes. Tot nu toe is hij er niet in geslaagd een prijs te behalen met Liverpool. "Ik kwam naar Liverpool, een van de grootste clubs ter wereld, om prijzen te winnen. Ik had dus niet verwacht dat we zes jaar lang niets zouden winnen."

"We hebben nu het gevoel dat we echt iets aan het opbouwen zijn. We denken dat we volgend seizoen echt een verschil kunnen maken. Maar dit seizoen is nog niet ten einde. We moeten er alles voor geven, want een Champions League plaats is financieel gezien heel belangrijk."

"Ik voel me fysiek heel erg goed. Ik heb me nog nooit zo sterk gevoeld. Ik wil elke wedstrijd spelen. Ik moet de manager nu overtuigen dat hij me elke wedstrijd moet opstellen."

"Ik kan mezelf hier wel zien spelen tot het einde van mijn carrière, maar alleen als ik elke wedstrijd mag spelen, zodat ik mijn niveau kan halen. Als ik zoveel mogelijk kan spelen, ben ik tevreden. Gebeurt dat niet dan moet ik misschien een andere beslissing nemen. Maar daar denk ik nu nog niet aan."

Lees gehele interview: Daily Mirror




Tags

liverpool kuyt hoeveelheid opbouwen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.422 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane again also arne arneslot because bosz championship hancko kloese kraaij liverpool middenveldert milambo nederland oosting poor reds schreuder slot soap there think trend what will willykment year yoda zerrouki