Transparent
Inloggen
Sluiten

Vlaar miste als enige nog geen duel; Verheijen haalt zijn gelijk

19 maart 2012 20:17 - Raymond Verheijen

Acht duels voor het einde van de competitie miste Ron Vlaar nog geen duel van Feyenoord (bekijk statistieken). De enige andere veldspeler in de eredivisie die nog geen minuut miste is volgens inspanningsfysioloog Raymond Verheijen Tadic van FC Groningen.

Verheijen haalde via twitter zijn gelijk over het belang van opbouw van trainingen. "Drie jaar achtereen had Vlaar twee knieblessures en vier hamstringblessures. Hem werd verteld dat zijn lichaam niet geschikt was voor topvoetbal. Vervolgens werkt hij een individueel programma af en kan hij elke week spelen en zijn team naar succes leiden."

"Net als Craig Bellamy en vele andere spelers was de aanvoerder van Feyenoord in het verleden slachtoffer van incompetente trainingsmethode. Wereldwijd is er een enorme behoefte aan een goede opleiding voor coaches om blessures te voorkomen."

Meer op Raymond Verheijen




Tags

verheijen vlaar bellamy craig eredivisie groningen hamstringblessures incompetente inspanningsfysioloog knieblessures opbouw ron slachtoffer tadic trainingsmethode veldspeler

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane albert arne arneslot bijbehorend bijlow dtk fardau geeneen gelul jacobs joseph kasperk kraaij kwestie liverpool meewerkt middenveldert milambo ondertekend oosting opgewaardeerd opvoeren persie slot streuer trauner twente wereldsalaris yoda