Knappe 0-2 zege Feyenoord uit bij FC Twente

18 maart 2012 16:28

Feyenoord heeft opnieuw voor een stuntje gezorgd in een topwedstrijd. De ploeg won met 0-2 uit bij FC Twente. Via een eigen doelpunt een een goal van invaller Cisse won Feyenoord heel verdiend in Enschede.

In de eerste helft was er weinig te genieten. FC Twente had meer balbezit, Feyenoord was iets gevaarlijker. Op de 0-0 was weinig af te dingen bij rust.

Het duurde tot na de rust voordat de wedstrijd loskwam. FC Twente debutant Röseler opende de score, maar wel in eigen doel. Gehinderd door Guidetti kopte hij een voorzet van Cabral binnen. Vervolgens moest FC Twente komen. Feyenoord kwam onder druk te staan en had een goede doelman Mulder nodig om op voorsprong te blijven. Uiteindelijk kon invaller Sekou Cisse de wedstrijd beslissen door vier minuten voor tijd weg te draaien en binnen te schieten.