Transparent
Inloggen
Sluiten

Knappe 0-2 zege Feyenoord uit bij FC Twente

18 maart 2012 16:28

Feyenoord heeft opnieuw voor een stuntje gezorgd in een topwedstrijd. De ploeg won met 0-2 uit bij FC Twente. Via een eigen doelpunt een een goal van invaller Cisse won Feyenoord heel verdiend in Enschede.

In de eerste helft was er weinig te genieten. FC Twente had meer balbezit, Feyenoord was iets gevaarlijker. Op de 0-0 was weinig af te dingen bij rust.

Het duurde tot na de rust voordat de wedstrijd loskwam. FC Twente debutant Röseler opende de score, maar wel in eigen doel. Gehinderd door Guidetti kopte hij een voorzet van Cabral binnen. Vervolgens moest FC Twente komen. Feyenoord kwam onder druk te staan en had een goede doelman Mulder nodig om op voorsprong te blijven. Uiteindelijk kon invaller Sekou Cisse de wedstrijd beslissen door vier minuten voor tijd weg te draaien en binnen te schieten.
Tags

twente cisse cabral enschede gehinderd guidetti loskwam mulder roseler stuntje

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 25.077 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws
Tagcloud

acardipane afrika arne balde berghuis bestlander bijlow boer bozenik brad destructief edirin hanegem herik instortingsgevaar jones jorien kermit kokcu kuijt kuip marwijk mischien nederland onzin oranje ramesoe tno visuele willykment