Transparent
Inloggen
Sluiten

VV Staphorst amateurpartner van Feyenoord; vraagtekens bij gemeente Staphorst

15 maart 2012 09:33

Feyenoord heeft inmiddels ruim 130 amateurclubs aan zich bevonden als amateurpartner. Amateurclub vv Staphorst sloot onlangs aan in de rij van partners van Feyenoord. In de gemeenteraad van Staphorst heeft dat echter tot vraagtekens geleid, zo meldt het regionale De Stentor.

De gemeentelijke overheid wil van de voetbalclub weten welke afspraken er precies gemaakt zijn door de twee clubs. "U bent zich er toch wel van bewust dat een meerderheid van deze raad bezwaar heeft tegen het gebruik van het sportpark op zondag?," zo liet een raadslid van de SGP weten tegenover de wethouder. Hij wees hierop gezien de afspraak tussen de clubs dat voetbalvereniging Staphorst sportpark Het Noorderslag beschikbaar stelt aan de Rotterdammers als Feyenoord regionale activiteiten onderneemt. Wethouder Brand zegde toe met de voetbalclub om tafel te gaan om de afspraken nader te bekijken.




Tags

staphorst amateurpartner gemeente bezwaar brand gemeentelijke noorderslag onderneemt overheid raadslid sgp stentor voetbalvereniging zegde

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.438 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane albert arne arneslot bijbehorend bijlow dtk fardau gelul jacobs jans joseph kloese kraaij liverpool meewerkt middenveldert milambo ondertekend oosting opgewaardeerd opvoeren peeters persie slot stengs streuer trauner twente wereldsalaris