Transparent
Inloggen
Sluiten

Feyenoord niet verder dan 1-1 tegen FC Utrecht

11 maart 2012 16:36

Feyenoord is niet verder gekomen dan een 1-1 gelijkspel thuis tegen FC Utrecht. De ploeg verzuimde daarmee de aansluiting te behouden met de ploegen die strijden om de landstitel.

Het duel begon met een indrukwekkend eerbetoon aan de veel te vroeg overleden Wlodi Smolarek. De Supportersverenigingen van beide ploegen hielden een gezamenlijke actie voor de oud-speler van beide ploegen.

Feyenoord kwam in de wedstrijd al snel op voorsprong. Een vlammend schot van Clasie kwam via de keeper en de lat terug het veld in. Bakkal was oplettend zoals altijd en schoot vervolgens de 1-0 binnen. Vervolgens ontstond er een wedstrijd waarin de aanval van Feyenoord weinig potten kon breken. Omdat ook FC Utrecht niet al teveel in te brengen had, hoefde Feyenoord weinig te vrezen.

De wedstrijd kantelde opeens toen invaller Van der Gun uit het niets de 1-1 op de borden zette. Vervolgens moest Feyenoord weer op zoek naar de voorsprong. De wedstrijd brak open en er ontstonden kansen. Een kwartier voor tijd moest Nelom met rood, twee keer geel, van het veld. In de slotfase kwam Feyenoord vervolgens met tien man nog onder druk te staan. De ploeg weerstond die druk, waardoor de punten gedeeld werden.




Tags

utrecht bakkal borden clasie eerbetoon landstitel nelom oplettend potten smolarek supportersverenigingen vlammend weerstond wlodi

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.428 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane again arne arneslot dtk jacobs jans joseph kloese kraaij liverpool middenveldert milambo oosting peeters performance persie players poor reds schreuder slot stengs there think twente will year yoda zerrouki