Transparent
Inloggen
Sluiten

Koeman: we moeten Guidetti vaker op juiste moment aanspelen

10 maart 2012 18:20

Ronald Koeman sprak vrijdag al dat er dit seizoen nog meer inzit voor Feyenoord dan de huidige positie. Sleutel daarin is volgens Koeman de manier waarop het elftal Guidetti in stelling brengt. Volgens Koeman gebeurt dat te weinig op het juiste moment. 'Roy Makaay zei deze week nog dat Guidetti geweldige loopacties heeft. Als Makaay - zelf een meester in het vrijlopen - dat al zegt, is er dus meer mogelijk. Het gaat vaak om een fractie van een seconde. Ziet de middenvelder het en speelt hij op tijd. Soms is de ruimte er een seconde later al niet meer. Als wij Guidetti op het juiste moment aanspelen, kan dat in de laatste tien wedstrijden een beslissende factor zijn,' zo liet de Feyenoord coach weten in het Algemeen Dagblad.




Tags

guidetti koeman aanspelen makaay factor fractie inzit sleutel stelling vrijlopen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.345 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aanvoer acardipane administratieve blind danall gaal geloofwaardigheid gemeente gravenberch hancko herik jorien kloese knvb kompas kroes kuip madrid middenveldert milambo praag renovatie rvc slot sobat ueda willykment woerts woningbouw yoda