Transparent
Inloggen
Sluiten

Van Geel: laat ons iedereen verrassen met nieuwe 9 en 10

9 maart 2012 21:52

Martin van Geel liet in het programma FC Rijnmond weten dat de club al bezig is met de mogelijke opvolging van John Guidetti en Otman Bakkal. Van Geel wil voorkomen dat de club verrast wordt door een vertrek van het tweetal en heeft inmiddels lijntjes uitgegooid naar mogelijke opvolgers.

"Onze aandacht gaat met name uit naar de posities 9 en 10. Elke 3 tot 4 weken actualiseren wij ons schaduwteam. Om een veelscorende spits aan te trekken is een uitdaging in hoofdletters. Maar afgelopen zomer was dat ook een uitdaging. En toen kende niemand Guidetti. Dat hij zo goed zou worden, wist natuurlijk niemand. Maar de boodschap van onze scouts was duidelijk. Guidetti zou niet onder de indruk zijn van de Kuip. Dat laten we meewegen. Want het is bekend dat het Feyenoord shirt zwaar is.'

"Als het John niet wordt, dan kan het een ander worden. Laat dat aan ons over en heb daar vertrouwen in. We zijn er keihard mee aan de slag. Laat ons iedereen verrassen."




Tags

guidetti bakkal hoofdletters kuip meewegen opvolging otman rijnmond schaduwteam uitgegooid veelscorende

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.456 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aantrekkelijke acardipane arne arneslot beelen bijlow brands driessen dtk geluisterd gio gunnen kasperk kloese kraaij liverpool meijer middenveldert oosting pastoor podcast pusic slot sobat trauner twente voortzetten wehave wellenreuter yoda