Transparent
Inloggen
Sluiten

Koeman: er zit meer in dan huidige plaats op ranglijst

9 maart 2012 17:44 - Feyenoord.nl

Voorafgaand aan de besloten training van vrijdag nam trainer Ronald Koeman het woord in de kleedkamer. Niet alleen om vooruit te blikken op de wedstrijd van aanstaande zondag tegen FC Utrecht, maar ook om vooruit te kijken naar de in totaal tien resterende duels van Feyenoord in de competitie. In die reeks hoopt Feyenoord een ticket om Europees voetbal veilig te stellen. "Ik heb de spelers verteld dat de lat hoog moet blijven liggen bij ons. Tevredenheid leidt tot stilstand.’

"We hebben natuurlijk ook veel goede wedstrijden gespeeld, maar over het algemeen gezien hebben we te weinig punten gehaald. Dat hadden er meer moeten zijn. Wat dat betreft zit er meer in het vat voor ons. Dit is een jaar waarin alle clubs bovenin dicht bij elkaar zitten. We moeten blijven beseffen waar we vandaan komen, maar als je de kans krijgt om echt mee te doen bovenin moet je die ook pakken. Dat heb ik de spelers ook verteld."

Koeman eist wat dat betreft in de laatste maanden van het seizoen dat zijn ploeg elke training en elke wedstrijd het onderste uit de kan haalt. "Dat is de norm die hoort bij deze club. Als we beseffen waar wij goed in zijn en dat ook elke wedstrijd uitstralen, dan is er veel mogelijk in de Nederlandse competitie."

Meer op Feyenoord.nl




Tags

koeman blikken eist norm stilstand uitstralen utrecht vat

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.661 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane arneslot bong bullaude candelaria dortmund geweld hamas hartman italiaan jong kasperk kraaij liverpool livetructiepdemnay madrid marwijk middenveldert nuri plasterk sahin sem slot smal steijn turkije twente wehave willykment yoda