Transparent
Inloggen
Sluiten

Koeman: Jordy ontwikkelt zich fantastisch

4 maart 2012 22:25 - Feyenoord.nl

Ronald Koeman was vanmiddag tevreden over de manier waarop de ploeg de overwinning had behaald. "Het was niet hoogstaand vandaag, maar juist als het moeilijk gaat moet je zorgen dat je wint. Dat hebben we vandaag gedaan. De eerste helft was aardig van onze kant, waarbij we op een belangrijk moment op 1-0 komen. In het eerste kwartier na rust hadden we nog een goal moeten maken. Dat lukte niet, waardoor het lang spannend bleef. Ons speelde oogde ook wat slordig in die fase. Maar we hebben er als team voor gezorgd dat het 1-0 bleef. Als je dat vergelijkt met de wedstrijd tegen bijvoorbeeld RKC, waar we de overwinning nog uit handen gaven, hebben we weer een stap gemaakt. Het elftal wordt steeds meer volwassen."

De trainer had in het bijzonder complimenten over voor Jordy Clasie. De middenvelder wordt steeds belangrijker voor zijn ploeg. "Hij zou nog iets vaker bij kunnen sluiten bij de aanval, zodat hij nog vaker in scoringspositie komt. Vandaag maakte Jordy op die manier een schitterende goal. Hij ontwikkelt zich fantastisch."

Meer op Feyenoord.nl




Tags

koeman clasie hoogstaand rkc scoringspositie

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.533 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane arneslot beelen benita berg degradatie eredivisie fildena geertruida gimenez gio kasperk kloese lijnders liverpool nieuwkoop pec pedersen pusic read sassuolo sauer schreuder slot sobat stuivenberg twente ueda wieffer willykment