Transparent
Inloggen
Sluiten

Feyenoord in gesprek met voetbalbond Indonesië over samenwerking

2 maart 2012 17:17

Wim Rijsbergen meldt op de website van zijn zaakwaarnemer dat hij in zijn functie van technisch directeur van de voetbalbond van Indonesië in gesprek is met Feyenoord. Hij bracht onlangs een bezoek aan Feyenoord, waar hij een ontmoeting had met hoofd jeugdopleiding Stanley Brard. Een samenwerking tussen Feyenoord en de Indonesische voetbalbond is wellicht aanstaande.

Rijsbergen: "Ik heb een prima uitleg van Stanley gekregen over de jeugdopleiding bij Feyenoord. Ik zie er absoluut heil in om daar iets mee te gaan doen in Indonesië. We zouden jeugdtrainers stage kunnen laten lopen in Rotterdam. En omgekeerd kunnen hun coaches overkomen om hier clinics te geven. Binnenkort praten we verder met elkaar. Ik hoop dat het gaat lukken. Dat zou het Indonesische voetbal weer een positieve impuls kunnen geven."




Tags

indonesie indonesische rijsbergen brard clinics heil jeugdtrainers omgekeerd ontmoeting stage

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.330 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aanvoer acardipane administratieve arneslot danall ego eredivisie geertruida gimenez hancko intensiteit jong kompas kraaij kroes middenveldert minteh praag religie renovatie rvc slot stengs timber ueda wieffer willykment woerts yoda zerrouki