Transparent
Inloggen
Sluiten

Feyenoord niet aan tafel met zaakwaarnemer Smolarek

27 februari 2002 21:32 - VI Planet

Verslaggever: RvN

Van den Herik laat in het voetbalweekblad VI deze week weten niet om de tafel te gaan zitten met Ebi Smolarek's zaakwaarnemer Jan de Zeeuw. Feyenoord is met Smolarek in gesprek over het openbreken van zijn contract dat eind volgend jaar afloopt. De onderhandelingen verlopen moeizaam omdat Feyenoord weigert om de tafel te gaan zitten met De Zeeuw. Daarom gebeuren de onderhandelingen tot nu toe schriftelijk. De Zeeuw heeft bij Feyenoord afgedaan na de gebeurtenissen rond de transfer van Dudek. Smolarek wil onder geen beding de relatie met zijn zaakwaarnemer De Zeeuw laten vallen. 'Hij is mijn tweede vader. Ik hoop dat er snel een oplossing komt, want ik wil niets te maken hebben met de problemen tussen Jan en Feyenoord' aldus Smolarek.

Meer in het tijdschrift VI deze week. Verder brengt het blad naast de verhalen over de onrust een prachtig interview met Buffel, die ervan overtuigd is bij Feyenoord te gaan slagen. Absoluut een aanrader!

Meer op VI Planet




Tags

smolarek aanrader afgedaan beding blad buffel dudek ebi herik schriftelijk voetbalweekblad

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane advocaat arneslot berg bronckhorst bronkhorst eredivisie fildena gegadigden gio giovannni kasperk kloese liverpool medication middenveldert nederland opvolging ouderwetse pastoor pec pedersen pusic schreuder slot sobat twente wehave wieffer willykment