Transparent
Inloggen
Sluiten

Guidetti raakt geblesseerd op training Zweeds elftal [video, update]

28 februari 2012 13:53 - Aftonbladet.se

John Guidetti heeft de training bij het Zweeds nationale elftal dinsdag voortijdig moeten afbreken. "Ik stond met mijn noppen vast in het gras en verdraaide vervolgens mijn knie. Als gevolg daarvan heb ik nu last van mijn heup. Het zou triest zijn als ik mijn debuut morgen zal mislopen," zo liet de aanvaller van Feyenoord in een eerste reactie weten.

Guidetti bleef na de actie geruime tijd op het veld liggen en moest de training vervolgens staken. Hij kreeg pijnstillers tegen de pijn aan zijn heup. "Mijn knie is ok, maar de pijn in mijn heup is hevig."

De Zweedse aanvaller kampt met klachten aan zijn heupgewricht. Volgens de laatste berichten is waarschijnlijk bij de verdraaiing een spier bij zijn heup geforceerd.

[update 15.20 uur] Guidetti is op dit moment in het ziekenhuis. Röntgenfoto's moeten meer duidelijkheid geven over de ernst van de blessure. Volgens de bondscoach is er nu nog niets te zeggen over de ernst, hij wil nog niet uitsluiten dat Guidetti woensdag gewoon mee kan spelen met Zweden.

Meer updates over Guidetti: volg @fnetwerk via twitter

Meer op Aftonbladet.se




Tags

guidetti heup fnetwerk geforceerd gras heupgewricht hevig noppen pijnstillers rontgenfoto spier staken verdraaide verdraaiing zweden

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.431 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane albert arne arneslot arsenal dtk fardau fitheid hulshoff jacobs jans joseph kloese kraaij liverpool marquis middenveldert milambo oosting peeters persie ron schreuder slot stengs stuivenberg timber twente yoda zeroukki