Transparent
Inloggen
Sluiten

VvF wacht nog steeds op bereiken 30 miljoen

25 februari 2012 08:47 - Feyenoord.nl

De Vrienden van Feyenoord (VvF) zijn op dit moment voor 27 miljoen euro aandeelhouder van Feyenoord. Dat zegt Pim Blokland namens de VvF in het nieuwe Feyenoord Magazine dat dezer dagen verschijnt. "Wij streven ernaar om dat bedrag voor 1 september van dit jaar naar dertig miljoen euro te tillen. Zoals het er nu naar uitziet gaat ons dat ook lukken. De toezeggingen daarvoor hebben we, alleen staat het geld nog niet op onze rekening. Dat heeft ook te maken met de huidige economische situatie."

De missie van de Vrienden van Feyenoord, om Feyenoord financieel gezond te maken, stopt niet als de dertig miljoen bereikt is, laat Blokland weten. "Wij zullen als VvF blijven zoeken naar nieuwe Vrienden. Elke euro die wij meer ophalen dan die dertig miljoen, maakt het makkelijker voor Feyenoord om gezond te worden. De club heeft nog altijd een lening bij de bank. Als die lening afgelost kan worden, scheelt dat alleen al enorm in de rente. Stel dat wij uiteindelijk veertig miljoen euro ophalen, dan heeft Feyenoord een positief eigen vermogen en kan de club bijvoorbeeld weer investeringen gaan doen."

Meer op Feyenoord.nl




Tags

vvf blokland lening aandeelhouder dezer magazine rente tillen verschijnt

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.427 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane again arne arneslot jacobs jans joseph kloese kraaij liverpool middenveldert milambo oosting peeters performance persie players poor reds schreuder slot stengs there think twente what will year yoda zerrouki