Transparent
Inloggen
Sluiten

Van Persie: het knaagt dat ik er bij Feyenoord niet het maximale heb uitgehaald

23 februari 2012 23:58 - Feyenoord.nl

Feyenoord Magazine had een uitgebreid interview met Robin van Persie. Bij Arsenal is hij uitgegroeid tot een wereldster. Achteraf realiseert hij zich dat hij zich bij Feyenoord te vrijblijvend heeft gedragen. "Het was een lang proces maar toen is de omslag gekomen: ik ging volledig en uitsluitend voor het voetbal. Daarom ook is dat ergens toch wel iets dat ik jammer vind als ik aan mijn periode bij Feyenoord denk. Dat ik er niet het maximale heb uitgehaald. Dat vind ik nog steeds. Er zat gewoon méér in."

"Er zijn een paar hele mooie dingen gebeurd, prachtige dingen zelfs en ik kijk er ook nog hartstikke positief op terug. Maar het gevoel dat er meer in zat, dat knaagt wel eens. Dat heeft vooral met mezelf te maken. Nu bij Arsenal haal ik er wel het maximale uit en bij Feyenoord is dat er om een aantal redenen niet van gekomen. Ik had gewoon meer kunnen bieden. En dat is wel jammer."

Meer: Feyenoord.nl

Meer op Feyenoord.nl




Tags

knaagt persie arsenal magazine uitgegroeid uitsluitend vrijblijvend wereldster

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane albert arne arneslot bijbehorend bijlow dtk fardau geeneen gelul jacobs joseph kasperk kraaij kwestie liverpool meewerkt middenveldert milambo ondertekend oosting opgewaardeerd opvoeren pusic slot streuer trauner twente wereldsalaris yoda