Transparent
Inloggen
Sluiten

Akkoord over contractverlenging Martins Indi tot 2016

20 februari 2012 18:42

Feyenoord heeft met Bruno Martins Indi een akkoord bereikt over contractverlenging. De centrale verdediger tekent binnenkort een nieuw contract dat hem tot medio 2016 aan de club zal verbinden.

[Update] Op Feyenoord.nl reageert de verdediger inmiddels op het akkoord met Feyenoord. "‘Ik ben blij en trots dat ik langer voor zo’n grote club als Feyenoord mag blijven spelen. Het vertrouwen dat de club in me stelt doet me goed. Ik wil de komende jaren structureel laten zien dat ik Feyenoord-waardig ben en wil helpen de club naar een hoger plan te brengen. Het is mooi dat de technische staf het in mij ziet zitten. Dit vertrouwen wil ik terugbetalen door goed te presteren. Dit kan niet zonder mijn medespelers. Hen wil ik bedanken, net als de supporters voor hun steun. Het is geweldig om te horen hoe ze mijn naam scanderen."




Tags

indi martins

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane arneslot benita degradatie eredivisie fildena geertruida gimenez gio kasperk kloese lijnders lingr liverpool lopez milambo nieuwkoop pec pedersen pusic read sassuolo sauer schreuder slot stuivenberg twente ueda wieffer willykment