Transparent
Inloggen
Sluiten

Vlaar: 'John doet iets doms en benadeelt ons'

18 februari 2012 22:25

Teleurgesteld stond aanvoerder Ron Vlaar direct na de wedstrijd Eredivisie Live te woord voor de camera. "Dit is heel pijnlijk. We hebben heel hard geknokt om te scoren. We speelden niet goed. RKC heeft heel goed meegedaan. Ze stonden heel goed georganiseerd, waardoor we heel veel moeite hadden om tot kansen te komen. Uiteindelijk maak je hem en dat doet John iets heel doms en benadeelt hij ons."

"Hij is heel jong en doet dat. Hij was heel blij met de goal omdat we zoveel moeite hadden. Ik weet niet wat er vervolgens in zijn hoofd omging. Dit is heel dom. Vervolgens moeten we de 1-0 vast zien te houden met tien man, maar zelfs dat is niet gelukt. Dit is een aardige dreun, ook richting PSV, hij is heel belangrijk voor ons. Ik moet RKC wel complimenteren. Zij deden het goed en wij hebben daar te weinig tegenover gesteld."




Tags

benadeelt doms vlaar rkc dreun eredivisie geknokt jong meegedaan ron

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.618 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane arneslot beleeft belenenses benfica bosz brug doorbrak eredivisie estoril geertruida guyana hartman jong kaapverdie leipzig middenveldert pina portugal restwaarde schouten slot smal sparta stengs stewart timber wehave wieffer willykment