Transparent
Inloggen
Sluiten

Guidetti biedt excuses aan: 'ik hoop dat ze mij willen vergeven'

18 februari 2012 21:20

John Guidetti stond na afloop de pers uitgebreid te woord voor de camera's. De zeer teleurgestelde aanvaller liet voor de camera van Eredivisie Live weten zijn excuses aan te bieden aan de spelers, de clubs en de fans. "Ik heb heel Feyenoord laten zitten, het elftal, de spelers en de fans. Dit is een van de moeilijkste momenten van mijn leven. Ik kan het niet uitleggen. Ik voel me beroerd, weet niet wat ik moet zeggen."

"Deze hele wedstrijd ben ik door de verdediger van RKC op de huid gezeten en beschimpt. Ik was geïrriteerd en de emoties overmanden me. Ik moet hier van leren. Dit mag nooit meer gebeuren en zal ook nooit meer gebeuren. Ik bied aan iedereen mijn oprechte excuses aan. Ik wil deze club alleen maar helpen en dan doe ik zoiets. Ik hoop dat ze mij willen vergeven."




Tags

guidetti beschimpt eredivisie huid overmanden rkc teleurgestelde

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.404 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane alonso arneslot bong cacuoctructuyen cai casino chi chinh choi cung cuoc dang game geertruida gimenez hancko kloese krabbendam lien liverpool middenveldert nha slot tai thao timber tin wieffer yoda