Transparent
Inloggen
Sluiten

Lodewijks heeft contract met twee jaar verlengd

16 februari 2012 18:55

Feyenoord heeft zojuist officieel bekendgemaakt dat keeperstrainer Patrick Lodewijks zijn contract bij Feyenoord met twee jaar verlengd heeft. Na het vastleggen van Ronald Koeman schakelde Feyenoord door en opende het de onderhandelingen met zijn assistenten Lodewijks en Van Bronckhorst. Het contract van Van Gastel loopt nog door.

[Update] Op de officiële website liet Lodewijks weten blij te zijn met de verlenging. "Ik heb het idee dat we met zijn allen iets moois aan het neerzetten zijn, daar wil ik graag onderdeel van blijven uitmaken. Ik krijg alle vrijheid om te werken op de manier zoals ik dat graag wil. De hoofdtrainer geeft mij daarin alle vertrouwen en dat vind ik heel belangrijk in mijn werk."




Tags

lodewijks bronckhorst gastel koeman schakelde verlenging

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.145 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane bijlow china danall dijk geertruida gimenez hartman immigratie israel jong koeman kraay kuijt kuip middenveldert navo nederland oekraine oorlog oranje pvv reijnders rusland russen rutte slot telegraaf westerse wieffer