Transparent
Inloggen
Sluiten

De Vrij: ik was te wisselvallig in eerste seizoenshelft

15 februari 2012 21:46

In het blad NUsport laat Stefan de Vrij weten begrip te hebben voor de keuze van Ronald Koeman om Bruno Martins Indi te laten staan. Hij is kritisch op zijn eigen prestaties dit seizoen. "Ik hoopte dat ik de opwaartse lijn die ik vorig seizoen had ingezet na de zomervakantie kon doortrekken, maar dat is niet gelukt. Het is niet zo gegaan als ik mezelf had voorgenomen. Ik was zoekende. Af en toe speelde ik best aardig, maar vaak was het die week erop dan weer een stuk minder."

"Ik baalde. Zat de hele tijd met die ene vraag: hoe kan het nou dat ik minder presteer dan vorig seizoen? Een duidelijk antwoord heb ik nooit gevonden. Ik denk dat het kwam doordat ik niet lekker in mijn vel zat. Het liep gewoon even niet. Dat gebeurt iedere voetballer wel eens. Niemand kan elke week een voldoende halen."

"Ik ben ervan overtuigd dat de tweede seizoenshelft mij meer zal brengen dan de eerste. Door mijn blessures heb ik de afgelopen tijd veel getraind, veel individueel ook. Ik heb lange dagen gemaakt om zo sterk mogelijk terug te komen. Dat heeft me goed gedaan. Nu hoop ik zo snel mogelijk mijn basisplaats terug te veroveren."




Tags

wisselvallig baalde blad indi koeman martins opwaartse stefan voorgenomen zoekende zomervakantie

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane advocaat arneslot berg bronckhorst bronkhorst eredivisie fildena gegadigden gio giovannni kasperk kloese liverpool maaskant medication middenveldert nederland opvolging ouderwetse pastoor pec pusic schreuder slot sobat twente wehave wieffer willykment