Transparent
Inloggen
Sluiten

Van Marwijk 'plotseling' weer onder druk

25 februari 2002 22:22

Verslaggever: RvN

Na de tweede nederlaag in een week tijd is Van Marwijk 'plotseling' weer onder grote druk gekomen van de Feyenoord fans. Met enige regelmaat waren er negatieve geluiden te horen onder de fans, maar na de nederlaag tegen FC Twente barstte het opeens los en riepen fans om het hardst om het vertrek van de coach. Gestimuleerd door de berichten op de internetsites (o.a. Feyenoordnet) pakten de kranten vandaag uit met de kritiek op Feyenoord en Van Marwijk. Misschien, en waarschijnlijk, wel terechte kritiek, maar het blijft opvallend hoe de fans nu 'opeens' over elkaar heenvallen en roepen om een nieuwe trainer, ook op de Feyenoord Forums. Zo worden o.a. de namen van Rijkaard, Ten Cate, Gullit en Henk van Stee genoemd als gewenste opvolgers.

Dat ze dat juist NU doen, aan de vooravond van Feyenoord-Rangers, is van de media gezien logisch, supporters van de club zouden zich de gevolgen van een dergelijke uitbarsting moeten realiseren en aan de vooravond van Rangers en Ajax even door de zure appel heen bijten. De meest ervaren supporters onder ons lieten vandaag voor de camera's het goede voorbeeld zien en lieten weten de coach nog te steunen.

Meer op




Tags

marwijk rangers vooravond appel cate feyenoordnet gestimuleerd gullit heenvallen internetsites rijkaard stee twente uitbarsting zure

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.427 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane again arne arneslot jacobs jans joseph kloese kraaij liverpool middenveldert milambo oosting peeters performance persie players poor reds schreuder slot stengs there think twente what will year yoda zerrouki